Naša Priča

Mi smo mali tim sačinjen od velikih ljubitelja pasa.

 

Kako smo našu ljubav i posvećenost psima podigli na viši nivo?

Naši najbolji drugari Meda i Meggy od malena su imali izraženo osetljivu dlaku i kožu, što nam je otežavalo održavanje njihove higijene, i stvaralo probleme svaki put kad se prljavi vrate iz igre.

Iznova isprobavanje različitih šampona za pse svaki put nas je sve više obeshrabljivalo jer su naši najbolji drugari dosta loše reagovali na njih.

Svrab, crvenilo, suva dlaka i koža bili su glavni pokazatelji da ovi preparati uopšte ne odgovaraju našem Medi i našoj Meggy. Dosta vremena i novca je uloženo u traženje pravog rešenja. Nažalost, nikako nismo mogli da ga nađemo.

Međutim, kako to inače u životu biva, jednog dana našli smo se na istom mestu sa čovekom koji se dugi niz godina bavi proizvodnjom lekovitih proizvoda od isključivo prirodnih sastojaka za negu i zdravlje ljudi. 

Iz razgovora sa njim dobili smo bolji uvid u moć i delotvornost ovih proizvoda i koliko zapravo organski sastojci predstavljaju moćan faktor u unapređenju celokopnog zdravlja, kao i u lečenju kožnih oboljenja. 

Ovaj susret nas je naveo na ideju da bismo i za naše najvoljenije pse mogli napraviti prirodne proizvode, čime bismo rešili naš veliki problem, a njima unapredili zdravlje.

Proveli smo sate, dane i mesece, pažljivo istražujući najkvalitetnija prirodna esencijalna ulja, ekstrakte i razne formule, kako bismo dobili najdelotvornije formulacije koje će odgovarati našim ljubimcima, i pružiti im maksimalne rezultate.

Već nakon prvog kupanja sa našim šamponom, primetili smo da je dlaka i koža naših drugara daleko umirenija, jača, potpuno čista i neodoljivo mirisna, a svakim sledećim kupanjem smo i mi i oni bili sve srećniji.

Nakon toga smo proizvode podelili i našim prijateljima, ponosnim vlasnicima pasa, koji su bili oduševljeni rezultatima i koji su nam sa puno entuzijazma predložili da krenemo sa prodajom naših preparata.

Tako se naša prvobitna ideja razvila.

Svaka bočica naših preparata je puna ljubavi i posvećenosti psima, a naše srce je puno što i drugim vlasnicima pasa možemo pomoći da svojim najboljim drugarima pruže još srećniji, zdraviji, čistiji i dugovečniji život.

Iz svega što smo mi, kao i naši verni kupci, prošli upotrebom komercijalnih preparata, stvorili smo naše glavno načelo:

Osnova naših recepata je da samo ono najbolje iz prirode ide u bočicu.

Svaki proizvod koji dođe do naših kupaca napravljen je ručno, sa puno ljubavi i posvećenosti psima.

Time se ispunjava naša misija - da naše znanje, umeće i ljubav prema psima podelimo sa drugim vlasnicima kako bi i oni mogli da svojim ljubimcima pruže još srećniji, zdraviji, čistiji i dugovečniji život.

Katalog svih naših proizvoda možete pogledati 👉🏼  ovde.